اخبار اخبار

بازدید قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه

در روز چهارشنبه ۹۸/۲/۱۸ قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت جناب آقای دکتر آخوندزاده قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که با پیگیری‌های خانم دکتر خسروان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در پردیس حضور یافته بود، از بخش‌های مختلف از جمله کتابخانه مرکزی، دانشکده‌ها و معاونت تحقیقات بازدید کرد.

حضور کتابخانه مرکزی در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ۹۸

سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با " شعار خواندن توانستن است" از تاریخ ۴ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۹۸ در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار گردید.
کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور در نمایشگاه ضمن بازدید از غرفه های کتاب نسبت به خرید منابع مورد نیاز گروه های آموزشی و کتابخانه اقدام نمود. در این نمایشگاه تعداد ۸۳۲ عنوان کتاب فارسی و لاتین با ۲۰۰۸ نسخه از محل بودجه تخصیص یافته معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه در این خصوص خریداری گردید.

بازدید اعضاء بورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی از کتابخانه مرکزی

در روز سه شنبه مورخ ۱۰اردیبهشت ماه، اعضای محترم هیأت ممتحنه و ارزشیابی بورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی آقایان دکتر جاهد خانیکی، دکتر نبی شریعتی فر و دکتر خامسی پور با حضور در دانشگاه علوم پزشکی گناباد امکانات، زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های این دانشگاه را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند و همچنین از کتابخانه مرکزی بازدید نمودند.

بازدید دانش آموزان برخی از مدارس سطح شهر از کتابخانه مرکزی

در دو هفته اخیر دانش آموزان برخی از مدارس سطح شهر درقالب گروه هایی بمناسبت هفته مشاغل ضمن بازدید از واحدهای مختلف دانشگاه (آزمایشگاه، Skill Labو ... ) از کتابخانه مرکزی بازدید کردند. در این بازدید ها کارشناسان کتابخانه ضمن معرفی بخشها و منابع اطلاعاتی به نحوه استفاده از مجموعه اشاره نمودند.

برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگزاری کتابخانه های دانشگاه

اولین جلسه شورای سیاستگزاری کتابخانه های دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۱/۲۱ در محل کتابخانه مرکزی با حضور اعضای ثابت و مشاور شورا برگزار گردید.

در این جلسه ضمن هم اندیشی در مورد اهداف شورای مذکور به بررسی برخی نقاط ضعف و قوت کتابخانه ها و ارائه راهکارهای مناسب جهت حل آن پرداخته شد.

نمایش 5 - 1 از 152 نتیجه
تعداد در هر صفحه 5